Schilderworkshops

In het atelier van Corinne zijn vele schilderactiviteiten mogelijk, 
MET of ZONDER overnachting. Natuurlijk zijn deze te combineren met uw verblijf. Vraag naar de mogelijkheden bij belangstelling of kijk op haar cursussite: klik hier voor de cursussite
Een paar voorbeelden:
  1. Schilder B&B arrangement, bestaande uit een dag buitenschilderen (als bij 2 of 3) en een overnachting met Pieterpad-arrangement (koffie/thee, diner bij de Groes, overnachting, ontbijt en lunchpakket). Kosten € 120 pp op basis van 2 personen in onze B&B t Witte Voorhuus. 
  2. Schetswandelen: een dag de natuur in, waarbij u een wandelroute van 5 km loopt vanaf het atelier, en op een viertal plekken gaat schetsen. U huurt een schets-uitrusting en kunt aan de slag. U wordt u zeer gewaar van de geluiden in de natuur en wat u ziet. Een bijzondere ervaring! En het gaat om het genieten en niet om het resultaat. Kosten: € 25 pp voor groepen (min. 6 betalende personen). Borg: € 35 pp (zie filmpje onderaan)
  3. En-Plein-Air-schilderen: na een korte instructie gaat u een dag de natuur in, waarbij ik u parkeer op een mooie plek met schildersezel en schilderuitrusting. Dit is optimale ontspanning en geeft een bijzondere herinnering, door uzelf gemaakt. Kosten € 35 pp voor groepn (min. 6 betalende personen). Borg € 50 pp. (zie filmpje onderaan)
  4. Thema-schilderen op een geschikte locatie of in het atelier. Variatie en mogelijkheden zijn bijna eindeloos, van rozen schilderen in een theetuin, tot schilderen op de deel van een boerderij. Als u een groep heeft en we de wensen doorspreken, komt er gegarandeerd een prachtige dag uit. Locatie kan varieren, afhankelijk van thema en wens. Op offerte-basis, vanaf € 35 pp voor groepen (min. 6 betalende personen) voor een workshop van ongeveer 2,5 uur. Een dagarrangement is ook samen te stellen. 
  5. Wekelijkse schilderles (zie speciale schildercursussite www.schilderles.info)

Het volgende filmpje geeft een impressie van En-Plein-Air schilderen. 
PS De kwaliteit is gering en laat geen goed beeld zien bij vergroting of full-screen. En een goede impressie van het Schetswandelen: 

Kijk ook eens op mijn cursussite www.schilderles.info 
of eigen werk site www.cveen.nl